ΤΟ ASSET MANAGEMENT ΕΧΕΙ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ

Η εταιρεία Wootis ιδρύθηκε με σκοπό να προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα 24ωρη τηλεπαρακολούθηση, ανεξαρτήτως από τον κατασκευαστή, αιολικών και φωτοβολταϊκών πάρκων. Αποκτώντας εμπειρία και τεχνογνωσία και έχοντας στο δυναμικό της διπλωματούχους μηχανικούς και εξειδικευμένους τεχνικούς μπορεί να διαχειριστεί οποιαδήποτε εγκατάσταση φωτοβολταικών και αιολικών σταθμών. Mε τη συνεχή της ενημέρωση κι εκπαίδευση στις τεχνολογικές εξελίξεις των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας βρίσκεται σε θέση να ανταπεξέλθει σε κάθε είδους πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζει μια επένδυση Α.Π.Ε.

Η υπηρεσία συνεχούς ζωντανής παρακολούθησης (Live Monitoring) και η άμεση ανταπόκριση από το έμπειρο τμήμα τεχνικής υποστήριξης, μας επιτρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τις απώλειες στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας σε αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του.

Στόχος μας είναι να εντοπίζουμε άμεσα τεχνικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η επένδυσή σας, να αναλύσουμε τα αίτια των προβλημάτων αυτών και να προτείνουμε λύσεις για τη βέλτιστη λειτουργία και απόδοση της επένδυσής σας.

TECHNICAL OPERATION & SERVICE