ΤΗΛΕΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

wootis.gr wootis.gr wootis.gr

Τα τεχνικά προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν άγρυπνες νύχτες, όταν πρόκειται για ιδιοκτήτες σταθμών ηλεκτροπαραγωγής. Αφήστε να ανησυχούμε εμείς για αυτό. Χάρη στο εξειδικευμένο λογισμικό μας και την εξειδικευμένη ομάδα μας παρακολουθούμε τους σταθμούς του ενεργειακού σας δυναμικού 24/7, 365 μέρες τον χρόνο, αποθηκεύουμε όλα τα απαραίτητα δεδομένα σε καθημερινή βάση και παρέχουμε αναλυτικές εκθέσεις έτσι ώστε η επένδυσή σας να επιτυγχάνει τις μέγιστες επιδόσεις και να έχετε έναν ανενόχλητο ύπνο.

Αντιμετωπίζουμε άμεσα τα σφάλματα που προκύπτουν προκειμένου να μειωθεί στο ελάχιστο η αδράνεια του σταθμού. Αξιολογούμε αυτά τα λάθη και προσπαθούμε να βρούμε μια λύση εξ αποστάσεως. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, ενημερώνουμε το αρμόδιο serviceteam ή κάποιον από εσάς για την επίλυση του προβλήματος στο site.

wootis.gr τηλεπαρακοούθηση

Ανάλυση Σφαλμάτων
 

wootis.gr τηλεπαρακοούθηση

Βελτιστοποίηση Απόδοσης

wootis.gr τηλεπαρακοούθηση

Διαρκής Επικοινωνία
 

Ανάλυση Σφαλμάτων

Χρόνια εμπειρίας μας έχουν δήξει ότι στο 60% των περιπτώσεων οι περισσότερες εγκαταστάσεις χρειάζονται μια απλή επαναφορά για λυθεί ένα σφάλμα το οποίο τις καθιστά σε αδράνεια. Αυτά τα λάθη δεν χρειάζονται πολύ χρόνο για επίλυση και εξακολουθούν να σας κοστίζουν σημαντικά ποσά εισοδήματος. Πιστεύουμε ότι καμία μονάδα παραγωγής δεν πρέπει να σταματά για λόγους όπως αυτόν για περισσότερο από 1 ώρα. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε ένα χρόνο αντίδρασης μας των 15 Λεπτών. Από τη στιγμή που η μονάδα παραγωγής σταματά μέχρι την επιστροφή της σε λειτουργεία.

Βελτιστοποίηση Απόδοσης

Το τμήμα τηλεπαρακολούθησής μας κάνει πολύ περισσότερα από μόνο τηλεπαρακολούθηση. Συλλέγουμε σχολαστικά όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα και στη συνέχεια, τα αξιολογούμε για να επιτύχουμε καλύτερη απόδοση, μεγαλύτερη διαθεσιμότητα και μείωση της υλικής φθοράς της εγκατάστασής σας.

Διαρκής Επικοινωνία

Το τμήμα τηλεπαρακολούθησης δεδομένων λειτουργεί ως βάση για την τεχνική και εμπορική διαχείριση των σταθμών παραγωγής σας. Είναι εκεί για να παρέχουν σε οποιονδήποτε τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τους σταθμούς, είτε πρόκειται για τον ΑΔΜΗΕ, είτε για τον Φορέα Σωρευτικής Εκπροσώπησής σας, είτε για οποιαδήποτε μορφή έκτακτης ανάγκης.