Η Βοώτης Α.Ε. ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

H Βοώτης Α.Ε. με μεγάλη χαρά ανακοινώνει μια στρατηγική συνεργασία, ευρείας κλίμακας, με την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, την κορυφαία εταιρεία εκμετάλλευσης στον τομέα της αιολικής ενέργειας στην Ελλάδα.

Η συμφωνία αυτή έρχεται να επισφραγίσει την μέχρι σήμερα άριστη συνεργασία των δύο εταιριών στον τομέα της παροχής foul scope maintenance και αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την προώθηση της Ανεξάρτητης Παροχής Υπηρεσιών Συντήρησης και της εξυπηρέτησης των ανεμογεννητριών στην χώρα μας, απεγκλωβίζοντας τους παραγωγούς ΑΣΠΗΕ από τον κλοιό των κατασκευαστών ανεμογεννητριών.

Η Βοώτης Α.Ε., multibrand service provider, θα παρέχει για πέντε (5) συναπτά έτη foul scope service, συμπεριλαμβανομένων και των main components, για Nordex, Vestas και NEG Micon ανεμογεννήτριες. Η συνεργασία αυτή αποσκοπεί στην ενίσχυση της αποδοτικότητας, της αξιοπιστίας και της βιωσιμότητας για περίπου 100 ανεμογεννήτριες της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ στην Βόρεια Ελλάδα.

Είμαστε ενθουσιασμένοι για τις προοπτικές που δημιουργούνται από αυτήν την συνεργασία. Αναγνωρίζοντας την αξία της αιολικής ενέργειας στην πράσινη μετάβαση, δεσμευόμαστε για ένα μέλλον όπου οι βιώσιμες και αποδοτικές ενεργειακές λύσεις θα πρωτοστατούν. Οι κοινές μας προσπάθειες θα επικεντρωθούν στην ενσωμάτωση τεχνολογιών αιχμής και βέλτιστων πρακτικών στη συντήρηση ανεμογεννητριών.

Ευχαριστούμε την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ για την εμπιστοσύνη της.

https://energypress.gr/news/i-bootis-ae-anakoinonei-stratigiki-synergasia-me-tin-terna-energeiaki