PPAs: Νέες Προοπτικές για Μικρούς Παραγωγούς και Ενεργειακές Κοινότητες

Στην αγορά των ΑΠΕ, αναμένουμε δύο καίριες εξελίξεις που θα επηρεάσουν ουσιαστικά τον ενεργειακό κλάδο:

1. Άρση του πλαφόν από τις αγορές ενέργειας ως προς την αμοιβή των ΑΠΕ

2. Υπουργική απόφαση που θα θέσει το πλαίσιο για το διετές «πάγωμα» της Σύμβασης Ενίσχυσης με τον ΔΑΠΕΕΠ, βάσει του νόμου 5037/2023

Η Βοώτης Α.Ε., ανταποκρινόμενη με δυναμισμό στις προκλήσεις και στηρίζοντας τους μικρούς παραγωγούς ΑΠΕ και τις Ενεργειακές Κοινότητες,, είναι έτοιμη να εγκαινιάσει μια νέα εποχή ανανεώσιμων δυνατοτήτων μέσω ελκυστικών διμερών συμβολαίων (PPAs), που ανοίγουν νέους δρόμους στην αγορά ενέργειας.

Αυτή η προσέγγιση αποσκοπεί όχι μόνο στην ενίσχυση των εσόδων των παραγωγών από τις αγορές ενέργειας, αλλά και στην εκμηδένιση του σχετικού ρίσκου, προσφέροντας σε όλους μια γέφυρα προς ένα πιο ανθεκτικό και βιώσιμο ενεργειακό μέλλον.

Με πάνω από 150 μικρούς παραγωγούς στο χαρτοφυλάκιό της, η εταιρεία μας εστιάζει στη δημιουργία ισχυρών σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, αναζητώντας συνεχώς ολοκληρωμένες λύσεις που ενισχύουν την ενεργή συμμετοχή τους στην αγορά ΑΠΕ.

Στην Βοώτης Α.Ε., δεν αρκούμαστε απλώς στο να διαμορφώνουμε το ενεργειακό μέλλον, αλλά στοχεύουμε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου η βιωσιμότητα και η καινοτομία είναι προσιτές σε όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και επικοινωνήστε μαζί μας.